Unitate centrala cu microprocesor

wedematIntr-o instalatie de dozare a clorului clasica de tip ADVANCE , elementele sistemului automat de reglare a dozarii cu clor se monteaza pe traseul conductei de vacuum care face legatura intre aparatul de dozare si ejector, realizand dozarea automata a clorului in functie de continutul de clor rezidual activ si / sau debitul de apa tratat .

Unitatea centrala primeste semnale de la unitatea de masurare a continutului de clor rezidual si / sau de la un aparat de masura a debitului pe conducta de transport , precum si de la electro-valva de reglaj din circuitul sistemului .

Semnalele masurate sunt comparate cu valorile programate si calculate , iar in functie de rezultat unitatea centrala modifica pozitia electrovalvei de reglare din circuitul de dozare.

Unitatea centrala dispune de un releu de alarma pentru situatiile de "butelie goala" si erori interne sau externe si se poate conecta la un calculator pentru monitorizarea datelor si parametrilor de operare.

Sistem automat de dozare a clorului gazos .

WEDEMAT: 1. Unitate centrala cu microprocesor
                  2. Electro-valva de reglare
                  3. Regulator de presiune
                  4. Conector
                  7. Panou rotametru de reglare

ADVANCE: 5. Aparat dozare cu regulator vacuum
                 6. Ejector
CONEXE:    8. WEDEGAS

Dimensiuni (lxhxg) : 220x300x140 mm
Clasa de protectie : IP65
Alimentare : 230V +/- 10%, 50Hz
Consum de energie : 25 VA
Semnale intrare : 2 intrari 0/4-20 mA
0-1 - pozitia electrovalvei de reglare
Semnale iesire : Afisare date si mesaje de eroare, semnal alarma, semnal reglare pozitie electro-valva, linie seriala RS 232